Nytt i sortimentet från Wet n Wild!

Välkommen in till Allice.se!


Swatches: Fuchsia with blue pearl från Wet n Wild.

Det är inte alltid jag tycker företags produktbilder påminner om verkligheten och så är det i fallet med det underbara läppstiftet Fuchsia with blue pearl från Wet n Wild så jag tänkte swatcha det här för er så ni kanske får en bättre uppfattning om hur nyansen ser ut! Jag upplever det som mer lila på produktbilden men mer rosa i verkligheten nämligen.Jag tycker tyvärr inte det är första gången produktbilden har en annan nyans än i verkligheten så det blir nog att investera i någon form av produktbord så jag längre fram kan ta produktbilder när det behövs!


Jag älskar dock denna nyansen från wet n wild och tror det kommer bli en favorit framöver! :)

Ombloggat hos Alva Asp: Lady Sings The Blues!

Alva Asp har bloggat om lacket Lady Sings The Blues från Deborah Lippmann. Klicka in er här om ni vill läsa närmare vad hon tycker om lacket! :)


Ny bild till förstasidan - it´s all wet n wild!

Paletten Knock on Wood, Megaslicks Red Sensation, Mega Protein Mascara, Mega Glow Illumination Powder & Ultimate Brow Kit har vi bland annat använt på denna bilden av malin! :)


Ny bild till förstasidan!

Hot red, Knock on Wood, Mega Protein Mascara och halsbandet kommer från Torsein Kotyr.

Modell: Evelina Heed. Makeupartist/Fotograf: Cecilia Johansson.


Ombloggat hos Brownsugar: Dr Lipp!

Bloggerskan Brownsugar gillar Dr Lipp som vi har i vårt sortiment! Hon kallar den dessutom för mirakelprodukt! :) Jättekul att se att fler än jag gillar denna! :) Ni kan läsa hennes inlägg här. Ni får inte missa hennes skönhetsblogg med vackra bilder, recensioner av produkter och swatches!


Idag har vi plåtat till Allice.se!

Idag har vi tagit lite nya bilder till Allice.se och här ovan är några av produkterna som vi har använt :) Ingen behind the scene idag tyvärr för det hanns inte med men förhoppningsvis finns de nya bilderna på hemsidan redan nästa vecka! ;)

Favoriter är nu tillbaka i lager! :)

Vi har nu fyllt på lagret med slutsålda favoriter som Party of five glitters, hot red lipstick & paletten comfort zone!


Swatch: Lilac Pink.

Bilderna är fotade med blixt.

We love! Lilac Pink.

Testar smink som vi har i vårt sortiment!

Produktkännedom är väldigt viktigt när man arbetar med makeup så idag jag testat Wet n Wild Ultimate Match SPF15 Foundation som vi har i vårt sortiment men som är helt ny för mig! På bilden ovan ser ni saker från Allice.se som användes i dagens makeup. För att se hur det blev så får ni besöka min privata blogg! :)


Nyhetsbrev: Våga färg på läpparna!

Wishes som är modell/makeupartist/fotograf var snäll och stod modell för Allice.se och hon klär alldeles fantastiskt i röda läppar! Wet n Wild Silk Finish Lipstick finns i starka härliga färger som just garnet men även i lite dovare färger som dark pink forest!


Vilken nyans föredrar du? :)

 

Mua/Modell: Whises från nocturnal Agency. Fotograf: Cecilia Johansson.


Swatches på Nouveau Pink från Wet n Wild!

Lite snabbt applicerat för att visa er nyansen + täckningen på detta underbara stift Nouveau Pink! Jag tycker detta är en underbar rosa nyans som kommer vara perfekt i sommar! :)


Nytt i butik - Dr Lipp!

Missa inte denna fantastiska produkt - Dr Lipp! Vackra Stephanie kommenterade denna på facebooksidan med orden "Den är grym! Har den på jobbet, så torr luft så läpparna frasar.".


Jag personligen håller med henne! Den har fått återfukta mina läppar och torra armbåge i helgen :)


Tävlingsdags!

Nu var det ett tag sedan vi hade någon tävling så känner att det är dags igen! :) Tävlar gör ni HÄR på facebook :)


Red Sensation från Wet n Wild!

Jag visade precis Red Sensation glosset i min privata blogg och självklart måste det visas här också! Jag ska försöka bli bättre på att Swatcha (visa upp produkter) i den här bloggen. Det känns ganska viktigt för min egen del då det ofta är väldigt svårt att se på en produktbild hur produkten kan se ut! Är det någon speciell produkt ni skulle vilja att jag tittar lite närmare på? :)


Ombloggade hos 86angela86!

Bloggerskan 86Angela86 gillar mega volume från Wet n Wild! :D


Nytt i sortimentet från Deborah Lippmann! :)

Just nu läggs det upp lite nya nyanser från Deborah Lippmann i vårt sortiment :) Eftersom vi har 10% på alla lack denna veckan så lägger vi självklart in dessa i kampanjen också! :)


RSS 2.0